Άρης: Τα ερωτηματικά στο δεξί άκρο της άμυνας

Άρης: Τα ερωτηματικά στο δεξί άκρο της άμυνας

Ο Μάγιο έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν θα πρέπει, όμως, να θεωρείται σίγουρη η παραμονή του, ενώ σε περίπτωση που αποχωρήσει υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα και για τον Μοντόγια.

Ένα από τα θέματα που θα τεθεί επί τάπητος στον προγραμματισμό του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι η θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο Ούγκο Μάγιο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του.

Ο Ισπανός φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του, κάτι, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Κάτι που αν τελικά, επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση δυο δεξιών μπακ.

Ανάγκη που θα γίνει ακόμα πιο άμεση, στην περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, σε περίπτωση αποχώρησης του Μάγιο, να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Μοντόγια, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στα τέλη του επόμενου μήνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ