Γιουνές : «Να οδηγήσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Γιουνές : «Να οδηγήσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ο σκόρερ της αναμέτρησης του φιλικού του Άρη με την Ξάνθη αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Ο Χαμζά Γιουνές πέτυχε το μοναδικό γκολ του φιλικού του Άρη με την Ξάνθη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, το πρώτο του με τη νέα του ομάδα και, μάλιστα, εις βάρος της παλιάς. Ο Τυνήσιος επιθετικός έκανε τις προβλέψεις του για την καινούρια αγωνιστική περίοδο με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Για το ότι σκόραρε εναντίον της παλιάς του ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και είδα παλιούς μου συμπαίκτες και ανθρώπους που γνωρίζω. Ήταν χαρά μου που δούλεψα στην Ξάνθη. Έβαλα το γκολ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Τώρα είμαι σε μια άλλη ομάδα και είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ της νίκης σε αυτό το παιχνίδι».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα τώρα που επέστρεψε: «Μου αρέσει η Super League, έχει καλές ομάδες. Ήρθα στον Άρη που έχει μεγάλη ιστορία και προσπαθεί να ξανακάνει μεγάλη ομάδα. Θέλω να δουλέψω σκληρά αυτή τη σεζόν και να πετύχουμε κάτι καλό. Μου αρέσουν οι οπαδοί του, ήρθαν και σήμερα εδώ για να μας στηρίξουν, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Όλα γύρω μας θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια καλή χρονιά».

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να «δέσει»: «Πρέπει να έχουμε πάθος και να δουλεύουμε πιο πολύ καθημερινά. Όλοι πρέπει να δώσουμε παραπάνω από το 100% για να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Φυσικά θα χρειαστούμε χρόνο για να “δέσουμε” και να βρούμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Με τους οπαδούς στο πλευρό μας θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το πόσα τέρματα περιμένει να σκοράρει φέτος: «Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα πόσα γκολ θα βάλω, αλλά και από τους συμπαίκτες μου, την ατμόσφαιρα και πολλά άλλα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα εργαστώ πολύ σκληρά για να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν μετράνε μόνο τα γκολ αλλά και να βοηθάς την ομάδα. Θα προσπαθήσω να τα κάνω και τα δυο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ