Με κόλπο «αλά Βιεϊρίνια» και ο Σταφυλίδης!

Με κόλπο «αλά Βιεϊρίνια» και ο Σταφυλίδης!

«Βροχή» οι προτάσεις για αριστερό μπακ, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν στοχεύσει τον Κώστα Σταφυλίδη για τη συγκεκριμένη θέση και τα νέα που έρχονται από την Γερμανία είναι θετικά.

Πριν από κάποιες μέρες ο Γιώργος Σαββίδης απαντώντας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Instagram για τα μεταγραφικά ζητήματα είχε γράψει: «έμειναν ακόμα δυο ίσως τρεις μεταγραφές» και όλοι προσπάθησαν να «μεταφράσουν» τι σημαίνει αυτό το «ίσως».

Με την μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ να βρίσκεται – επιτέλους – στο τελικό της στάδιο μετά από 2 μήνες διαπραγματεύσεων, ο Δικέφαλος στρέφεται στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα δώσει μια ακόμα εξτρά λύση στην άμυνα για να υπάρχουν απρόοπτα, όπως αυτό με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην προθέρμανση του αγώνα με την Βασιλεία στην Ελβετία.

Αυτό το «ίσως» του Γιώργου Σαββίδη έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό, με τον ποιον αριστερό μπακ θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Καθημερινά υπάρχουν δεκάδες προτάσεις για παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη.

Σίγουρα δεν είναι εύκολη η μεταγραφή-επιστροφή του 24χρονου στην Τούμπα, ωστόσο τα νέα από την Γερμανία ενθαρρύνουν τον Δικέφαλο για να κάνει μια κίνηση έστω και τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Ο «Στάφυ» επέστρεψε στην Άουγκσμπουργκ μετά τον περσινό του δανεισμό στην Στόουκ, ωστόσο φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάνουελ Μπάουμ για την ενδεκάδα. Είναι δύσκολο να υπολογίζεται όταν στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας, υπάρχει αυτή την στιγμή είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στα αριστερά μπακ στην Ευρώπη, ο Φίλιπ Μαξ, που την περσινή σεζόν έκανε 13 ασίστ σε 34 παιχνίδια στην Μπούντεσλιγκα.

Θα υπήρχε μια ελπίδα για τον Σταφυλίδη, αν ο 24χρονος Γερμανός μπακ πωλούνταν σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, όπως περίμεναν τα γερμανικά ΜΜΕ, ωστόσο παρέμεινε στην Άουγκσμπουργκ και έτσι αναμένεται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν που έρχεται στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ πιστεύει πως μπορεί να επιχειρήσει ένα κόλπο, όπως αυτό με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια την περασμένη σεζόν. Ο «Στάφυ» βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Άουγκσμπουργκ (όπως και ο Βιεϊρίνια πέρσι στην Βόλφσμπουργκ) και προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει πρόθεση ανανεώσης της συνεργασίας τους. Με τον κίνδυνο να χάσει τον παίκτη χωρίς να πάρει οικονομικό αντίτιμο τον Γενάρη, η Άουγκσμπουργκ είναι αρκετά πιθανό να μπει σε σκέψεις να παραχωρήσει τον 24χρονο Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταφυλίδης στο στενό του περιβάλλον έχει εκμυστηρευτεί πως θα ήθελε μια επιστροφή στον Δικέφαλο, αφού τόσο το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, όσο και η οργάνωση της ομάδας είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Οπότε ας περιμένουμε λίγο για μια ακόμα «βόμβα» από πλευρας ΠΑΟΚ!

Το «ίσως τρεις μεταγραφές» του Γιώργου Σαββίδη έχει να κάνει με την μεταγραφή του αριστερού μπακ και συγκεκριμένα του Κώστα Σταφυλίδη. Αν έρθει ο «Στάφυ» στην Τούμπα, τότε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα «μεταφερθεί» ξανά στην αγαπημένη του θέση στα εξτρέμ και δεν θα χρειαστεί να αποκτηθεί άλλος παίκτης για εκεί. Αν δεν τελεσφορήσει μια τέτοια κίνηση, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει αριστερό μπακ για αλλαγή του Βιεϊρίνια και έναν ακόμα παίκτη στα εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ