Η «πρώτη» Νάτχο, Μεριά, ο «κόφτης» Τοροσίδης και τα 4 του Καρίμ (pics)

Η «πρώτη» Νάτχο, Μεριά, ο «κόφτης» Τοροσίδης και τα 4 του Καρίμ (pics)

Ο Ολυμπιακός ξεμούδιασε σε φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ρέντη. Επαιξαν Νάτχο, Μεριά, έπαιξε σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Τοροσίδης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λουκέρνη, είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν το μεσημέρι της Κυριακής, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, είδε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα, τόσο ενόψει του επαναληπτικού με τη Λουκέρνη, όσο και για… μελλονική χρήση.

Για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Λευτέρη Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Μασούρα, Μεριά, Σισέ και Κούτρη στην άμυνα, τους Τοροσίδη, Χατζισαφί στη μεσαία γραμμή και τους Φετφατζίδη, Ανδρούτσο και Βρουσάι πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η δοκιμή του Μαρτίνς με τον «Τόρο» στη μεσαία γραμμή δείχνει ότι ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει σε διαφορετικούς ρόλους τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τοροσίδης αγωνίζεται ως 6άρι στον Ολυμπιακό και συνολικά στην καριέρα του. Μάλιστα, επειδή ακόμη δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός κόφτης, ο 48χρονος τεχνικός θέλησε να δει πώς ανταποκρίνεται ο Τοροσίδης σε αυτόν τον ρόλο.

Αξιο αναφοράς, επίσης, είναι το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το φιλικό με αμυντικό δίδυμο τους Σισέ και Μεριά, με τον Τυνήσιο στόπερ να κάνει το άτυπο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Την ερυθρόλευκη φανέλα φόρεσε για πρώτη φορά και ο Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση, αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζεται χρόνο έως ότου καλύψει το χαμένο έδαφος, από το γεγονός ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία. Χρόνο πήραν επίσης ο Πάρντο και νεαρός γκολκίπερ Σκαφίδας!

Λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας το σκορ ξέφυγε (9-0), με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείχνουν προσήλωση στις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, αλλά και διάθεση να τους δείξουν ότι πρέπει να τους υπολογίζει για τα παιχνίδια που έρχονται. Στα θετικά της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Καρίμ Ανσαφιράρντ σκόραρε 4 από τα γκολ των Πειραιωτών και δείχνει να παίρνει τα πάνω του, γκολ πέτυχαν και οι Σισέ, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Πάρντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ