Αποκάλυψη: Νέα κίνηση Ολυμπιακού για Μίκελ Αγκού!

Αποκάλυψη: Νέα κίνηση Ολυμπιακού για Μίκελ Αγκού!

Ο Ολυμπιακός περιμένει την τελική απάντηση της Λα Κορούνια για τον Γκιγέρμε, αλλά παράλληλα δουλεύει την υπόθεση του Νιγηριανού μέσου της Πόρτο.

Η απόκτηση του βασικού αμυντικού χαφ είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη στοχεύσει τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει (σ.σ. Γκιγέρμε, Μίκελ Αγκού, Εμπιά, Βενκέρ) και κάνουν τις επαφές τους ώστε να αποκτήσουν το συντομότερο δυνατό τον παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία τους γραμμή.

Ενώ, λοιπόν, αναμένουν την τελική απάντηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την παραχώρηση του Γκιγέρμε, συνεχίζουν τις επαφές και με τους υπόλοιπους στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr λοιπόν, οι Πειραιώτες ήδη έκαναν νέα κίνηση για την απόκτηση του Μίκελ Αγκού από την Πόρτο. Και όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, οι Δράκοι δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν μια «δίκαιη συμφωνία» για όλες τις πλευρές.

Ο 25χρονος Νιγηριανός κόφτης θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα στη μεσαία γραμμή για τον Νάτχο, καθώς είναι σπουδαίος αθλητής, μεγάλο κορμί, αλλά παράλληλα διαθέτει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα για το μπόι του. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει εγκρίνει από την πρώτη στιγμή την απόκτησή του. Με την υπόθεση, βεβαίως, να μην είναι εύκολη.

Εκπρόσωπος του Μίκελ δεν είναι κάποιο γραφείο, αλλά η ίδια η Πόρτο, με τον παίκτη να ελέγχεται απόλυτα από την οικογένεια του προέδρου των Πορτογάλων, Πίντο ντα Κόστα. Κάτι, ωστόσο που μπορεί να αποδειχθεί και θετικό στο φινάλε, καθώς για το μέλλον του θα αποφασίσει η Πόρτο και κάνεις άλλος. Με τις επαφές να συνεχίζονται και τον Ολυμπιακό να δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να κάνει δικό του έναν ακόμη εξαιρετικό, αλλά και πολύ ακριβό παίκτη.

Αυτό επαναλαμβάνουμε δεν αναιρεί ούτε ακυρώνει την προσπάθεια που γίνεται για τον Γκιγέρμε. Αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να είναι προετοιμασμένος για όλα. Άλλωστε οποίος εκ των εκλεκτών κι αν αποκτηθεί, θα πρόκειται για μεταγραφή πρώτης γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ