Ξεκαθαρίζει του Γκιγιέρμε – έτοιμος και για plan B ο Ολυμπιακός

Ξεκαθαρίζει του Γκιγιέρμε – έτοιμος και για plan B ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την Λα Κορούνια για τον 27χρονο αμυντικό μέσο και στόχος της ομάδας του λιμανιού είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα. Έτοιμο προς εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο αν δεν προχωρήσει του Γκιγιέρμε.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την ρεβάνς με την Λουκέρνη, ώστε να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά παράλληλα οι ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά για την ολοκλήρωση μεταγραφικών υποθέσεων.

Το θέμα της απόκτησης σέντερ και αμυντικού μέσου είναι στον «αφρό» της μεταγραφικής επικαιρότητας για την ομάδα του λιμανιού. Για την θέση λοιπόν του κόφτη το όνομα του Γκιγιέρμε παραμένει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού. Και είναι ξεκάθαρο πως οι πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού της Λα Κορούνια.

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Γαλικίας και θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο. Οι πειραιώτες έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στη Ντεπορτίβο και είναι δεδομένο πως θέλουν να «κλείσουν» άμεσα την μεταγραφή.

Είναι γνωστό πως ο Γκιγιέρμε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λα Κορούνια. Αυτό το έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του και ο προπονητής της Ντέπορ. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει για πολύ καιρό ακόμα την Λα Κορούνια. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στους Ισπανούς και η διοίκηση της Ντεπορτίβο καλείται ν’ αποφασίσει.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο μεγάλο λιμάνι έχουν έτοιμο και το εναλλακτικό πλάνο προκειμένου να μην χάσουν χρόνο σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια δεν καταλήξουν σε συμφωνία.

Η επιλογή για παράδειγμα του Μιγκέλ Αγκού της Πόρτο, για τον οποίο διαβάσατε σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από to10.gr, είναι μια λύση που εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ερυθρόλευκοι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει συζητήσει με την πορτογαλική ομάδα για τον 25χρονο αμυντικό μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ