ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο Λευτέρη Πετρούνια»

ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο Λευτέρη Πετρούνια»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχάρηκε τόσο τον Λευτέρη Πετρούνια, όσο και τον Δημήτρη Τσιάμη για την επιτυχία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, χαρακτηρίζοντάς τον πρώτο «αθλητή-μύθο».

Λίγη ώρα μετά τη συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Στέφανο Τσιτσιπά για την πορεία του στο Rogers Cup, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε το ίδιο και για τον Λευτέρη Πετρούνια, χαρακτηρίζοντάς τον «αθλητή-μύθο» μετά την κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού ευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν παρέλειψαν να συγχαρούν και τον Δημήτρη Τσιάμη.

«Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τέταρτου σερί ευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου! Η γαλανόλευκη κυματίζει στην κορυφή του κόσμου!», αναφέρει η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της στα social media για τον Πετρούνια, ενώ για τον Τσιάμη αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Τσιάμη και σε όλους τους αθλητές του στίβου που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Μας κάνατε περήφανους!».

Δείτε τα σχετικά μηνύματα στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ