«Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για Μπογιάτα»

«Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για Μπογιάτα»

Ο μάνατζερ του Βέλγου αμυντικού της Σέλτικ υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπογιάτα.

Ο Ντέτρικ Μπογιάτα είναι σε κόντρα με την διοίκηση της Σέλτικ, καθώς επιθυμεί να φύγει από την ομάδα της Γλασκόβης. Μάλιστα ο Βέλγος αμυντικός επικαλέστηκε ενοχλήσεις στην μέση κι έμεινε εκτός αποστολής για την ρεβάνς της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι οι δηλώσεις που έκανε στον σκωτσέζικο Τύπο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ζακ Λίχτενσταϊν.

Ο μάνατζερ του Βέλγου αμυντικού υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπογιάτα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά. «Η Σέλτικ δεν έχει συμπεριφερθεί σωστά στον Ντέτρικ. Υπήρχαν νωρίτερα προτάσεις για τον Μπογιάτα από Φούλαμ, Ολυμπιακό και Φενέρ αλλά η Σέλτικ τις απέρριψε. Από την άλλη όμως δεν έκανε κάποια πρόταση στον παίκτη για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον Μπογιάτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ