Ζίβκοβιτς : «Αν ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, θα το μάθετε»

Ζίβκοβιτς : «Αν ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, θα το μάθετε»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, το στόχο της Ξάνθης εν όψει της νέας σεζόν, την επιστροφή του Άρη στη Superleague και τόνισε πως θα ήθελε να δει την ομάδα του να γίνεται η... Λέστερ της Ελλάδας.

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ίδιο, το στόχο της Ξάνθης εν όψει της νέας σεζόν, την επιστροφή του Άρη στη Superleague και τόνισε πως θα ήθελε να δει την ομάδα του να γίνεται η… Λέστερ της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης:

Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Άρη: «Είναι δεύτερη φορά που παίζω κόντρα στον Άρη. Τακτική και από τους δύο προπονητές. Είμαι ικανοποιημένος».

Για την επιστροφή του Άρη στην Superleague: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία. Είχαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν, τώρα επέστρεψαν. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος είναι μεγάλη ομάδα με παράδοση και κόσμο. Έχει πάρει και τον Γιουνές. Θα κάνει καλά πράγματα στο επόμενο πρωτάθλημα».

Για το ποιον παίκτη του Άρη θα ήθελε στην ομάδα του: «Ο Άρης έχει ένα ποιοτικό σύνολο, το ίδιο και η ομάδα μου. Μου αρέσουν ου συμπαίκτες μου και πιστεύω να τα πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν».

Για το στόχο της Ξάνθης και το μέλλον του εκεί: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε αρχικά την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταφέραμε να βγούμε στο Europa League για λεπτομέρειες. Αν έρθει μια πρόταση θα την συζητήσω. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, εγώ προετοιμάζω τον εαυτό μου για το ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ξάνθη».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Θα ήταν τιμητικό για εμένα αν εκδήλωνε το ενδιαφέρον του μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα το μάθετε. Αυτά που λέγονται είναι μόνο δημοσιεύματα από εφημερίδες. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Για το φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα: «Κάθε ομάδα θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να το πάρει η ομάδα μου, να γίνουμε η Λέστερ της Ελλάδα. Όλα είναι πιθανά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είδα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προβάδισμα και θα περάσει, πιστεύω ότι θα περάσει και η ΑΕΚ στο γεμάτο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει τον κορμό της ομάδας της περσινής σεζόν και τον ίδιο προπονητή και έχει την ποιότητα για να περάσει από τη Σπαρτάκ Μόσχας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ