ΟΦΗ : Τοποθετούνται τουρνικέ σε όλες τις θύρες του Γεντί Κουλέ

Αρχής γενομένης από τη φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

ΟΦΗ : Τοποθετούνται τουρνικέ σε όλες τις θύρες του Γεντί Κουλέ | to10.gr

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι σύντομα η είσοδος των φιλάθλων στο Γεντί Κουλέ θα γίνεται μέσω τουρνικέ. Συγκεκριμένα η εφαρμογή τους θα ξεκινήσει από το προσεχές φιλικό με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο (18/8, 19:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (Σάββατο 18/8, 7μμ), θα ισχύσει για πρώτη φορά φέτος, η ελεγχόμενη διέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο. Μέχρι το Σάββατο, θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να ακολουθήσουν τις εντολές των ανθρώπων που θα βρίσκονται στις εισόδους.

Για το σκοπό αυτό, έγινε την Δευτέρα (13/8) και συνάντηση στο Γεντί Κουλέ, μεταξύ ανθρώπων της εταιρείας Cardel που προμήθευσε την ΠΑΕ το σύστημα (τουρνικέ), ανθρώπων του ΟΦΗ και της εταιρείας σεκιούριτι που θα έχει την ευθύνη φύλαξης του γηπέδου.

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα «ανάψει» και το σύστημα προβολής με πινακίδες LED, για τους χορηγούς της ομάδας μας. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των καθισμάτων στους πάγκους, τόσο του ΟΦΗ, όσο και της φιλοξενούμενης ομάδας».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο