Παναθηναϊκός : Τα τυπικά μένουν για Βέργο – Αρέσει και ο Μανθάτης στον Δώνη

Παναθηναϊκός : Τα τυπικά μένουν για Βέργο – Αρέσει και ο Μανθάτης στον Δώνη

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Βέργου, που σας αποκάλυψε to10.gr και περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση Μανθάτη και το αν θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται από μέρα σε μέρα (δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα) να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου, την οποία αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας to10.gr και να ανακοινώσει και επίσημα τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος έρχεται για να πάρει… ρόλο.

Το γεγονός πως ο Βέργος έρχεται πριν από τον βασικό φορ και η – σχεδόν βέβαιη πλέον – πιθανότητα να φύγουν ως δανεικοί οι Σιφναίος και Πίσπας, δείχνουν πως οι Νταμπίζας και Δώνης εμπιστεύονται πολύ ένα παιδί που οι συστάσεις οι οποίες τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Δεν είναι τυχαίο πως αυτή τη στιγμή για τον Βέργο ενδιαφέρονται οι… μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, ο Νταμπίζας κατάφερε να τον πείσει για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και σίγουρα για τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό, ο Βέργος να είναι ο βασικός επιθετικός του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη, αφού η απόκτηση του ξένου φορ ίσως αργήσει ακόμα περισσότερο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βέργος κλείνει στον Παναθηναϊκό με ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ ετησίως και αποτελεί μια επιλογή που ικανοποιεί τον Δώνη, δίνοντας του μια αξιόπιστη λύση.

Θα ήθελε και Μανθάτη ο Δώνης

Ο Νίκος Βέργος, πάντως, ίσως να μην είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς – Κορωπί το φετινό καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί οι Νταμπίζας και Δώνης περιμένουν τις εξελίξεις και στο θέμα του Γιώργου Μανθάτη και αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος πλάγιος μέσος έχει «κοπεί» από τον Μαρτίνς και η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό αναζητούν τρόπους για να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των «κομμένων», οι οποίοι είναι αρκετοί. Ο Παναθηναϊκός θέλει παίκτη και για τα πλάγια, αφού ο Δώνης επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr. Ωστόσο μόνο στην περίπτωση που βρισκόταν ένας Έλληνας ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά και φυσικά θα ήταν διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό (κάτω των 23 ετών).

Ο Γιώργος Μανθάτης έχει όλο το… πακέτο, έκανε μια καταπληκτική σεζόν πέρσι ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι από τα παιδιά που – όπως και ο Βέργος – έχουν ξεχωρίσει στη συγκεκριμένη φουρνιά που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός και είναι δεδομένο πως αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση και γι’ αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ