Αποκάλυψη: Νέο χτύπημα Παναθηναϊκού, «πρασινίζει» και ο… ελεύθερος Μανθάτης

Αποκάλυψη: Νέο χτύπημα Παναθηναϊκού, «πρασινίζει» και ο… ελεύθερος Μανθάτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Γιώργου Μανθάτη, που αν λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα φορέσει τα πράσινα. Μεγάλη η επιθυμία του παίκτη για συνεργασία με τον Δώνη.

Ο Νίκος Βέργος ήταν η αρχή, ο Γιώργος Μανθάτης θα είναι η συνέχεια. Νωρίτερα σήμερα to10.gr σας αποκάλυψε πως ο 21χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού αρέσει στον Γιώργο Δώνη και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν προχωρήσει την υπόθεση του Μανθάτη και θα τον κάνουν δικό τους αν κι εφόσον ο παίκτης πάρει την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό, κάτι που είναι και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή!

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο Νταμπίζας έχει κάνει ήδη μεγάλη προεργασία με την περίπτωση του 21χρονου, ο οποίος την περσινή είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και εφτά στο Κύπελλο με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας ως δανεικός.

Ο Μανθάτης εδώ και καιρό είναι στους… κομμένους του Μαρτίνς και στον Ολυμπιακό αναζητούν φόρμουλα προκειμένου να απαλλαγούν απ’ όλα τα συμβόλαια των παικτών που δε θέλει ο Πορτογάλος προπονητής στο ρόστερ της ομάδας. Ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να δοθεί εκ νέου δανεικός, θέλει να πάρει την ελευθέρας του και να βρει μια ομάδα με την οποία θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και θα αγωνίζεται.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει και ο ίδιος ο παίκτης στο μυαλό του. Ο Μανθάτης θέλει πολύ να φορέσει τα πράσινα και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, σε ένα πρότζεκτ εξαιρετικά δύσκολο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, αλλά σίγουρα ελπιδοφόρο και με πολλά περιθώρια εξέλιξης για όλα τα νέα παιδιά που θα βρεθούν στο ρόστερ.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως δεν θα πάει στην ομάδα σαν εναλλακτική επιλογή, αλλά σαν ένας παίκτης που θα έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα σε συγκεκριμένη θέση. Και αυτή είναι πίσω από τον επιθετικό. Στο 3-4-2-1, δηλαδή, ο Δώνης θα τον βάλει στο «2» μαζί με τον Άντονι Μουνιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ