Μάνατζερ Βέρνμπλουμ : «Αξιολογεί τις επιλογές του»

Μάνατζερ Βέρνμπλουμ : «Αξιολογεί τις επιλογές του»

Αν και ο Πόντους Βέρνμπλουμ είχε δώσει θετική απάντηση στον ΠΑΟΚ σε προφορικό επίπεδο, ο ατζέντης του Σουηδού μέσου υποστήριξε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης των επιλογών του.

Η υπόθεση της απόκτησης του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ έχει «παγώσει» εκ νέου τις τελευταίες ημέρες, αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο 32χρονος είχε κάνει αποδεκτή την προσφορά του Δικέφαλου του Βορρά σε προφορικό επίπεδο και ότι άπαντες βρίσκονταν εν αναμονή των υπογραφών. Το μεσημέρι της Τρίτης (14/08) ο ατζέντης του Σουηδού μέσου, Καρλ Φάγκερ, παραχώρησε δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα SVT.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει προσφορά συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ, ο Φάγκερ απάντησε με ένα απλό «ναι», ενώ σε αντίστοιχη σχετικά με το αν ο Βέρνμπλουμ ενδιαφέρεται για κάποια από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, αποκρίθηκε λέγοντας ότι «θα δούμε. Αξιολογεί τις επιλογές του». Στο δημοσίευμα αναφέρεται, δε, πως η προσφορά των Ασπρόμαυρων ανέρχεται συνολικά στα 5.800.000 για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την περασμένη σεζόν ο Βέρνμπλουμ αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία αποχώρησε ύστερα από έξι χρόνια, τη στιγμή που έχει συμμετάσχει σε 70 παιχνίδια στο Champions League και το Europa League με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ