«Πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Αμουμά» (vid)

«Πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Αμουμά» (vid)

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στη Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του 31χρονου εξτρέμ - Ενδιαφέρον για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό έχουν δείξει επίσης οι Λιλ και Χιρόνα.

Την περίπτωση του 31χρονου εξτρέμ της Σεντ Ετιέν, Ρομέν Αμουμά, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτησή του! Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο αριστερό άκρο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «peuple-vert.fr» αναφέρει ότι οι Πειραιώτες μαζί με τη Χιρόνα και τη Λιλ είναι οι τρεις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση στη Σεντ Ετιέν για την αγορά του έμπειρου μεσοεπιθετικού. «Οι τρεις ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση για τον Αμουμά, αλλά ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Ζαν Λουί Γκασέ, δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τον 31χρονο, που είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του».

Ο Αμουμά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας και σκόραρε 5 γκολ. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη Σεντ Ετιεν είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Καέν και Λαβάλ.

Η Σεντ Ετιέν τον απέκτησε το 2012 από την Καέν έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 328 παιχνίδια και έχει πετύχει 67 γκολ. Είναι πολύ έμπειρος και πέρσι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ