Θρίλερ με Σολδάνο, θέλει Ολυμπιακό και πιέζει

Θρίλερ με Σολδάνο, θέλει Ολυμπιακό και πιέζει

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Φράνκο Σολδάνο και προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Ουνιόν. Στις 500.000 ευρώ η διαφορά με τους Αργεντινούς. Σταντ-μπάι ο Ρούι Φόντε, εξετάζονται κι άλλες λύσεις πρώτης γραμμής.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο συνεχίζεται, σε πολύ έντονους ρυθμούς. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει την υπόθεση σχεδόν στο τελικό στάδιο, ωστόσο, οι διαφορές με την Ουνιόν παραμένουν και οι διαπραγματεύσεις αποδεικνύονται αρκετά περίπλοκες. Με τον ίδιο τον παίκτη, ωστόσο, να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις και του να έχει ήδη δείξει ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό.

Πώς το έχει δείξει; Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο 23χρονος σέντερ φορ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό και την Ουνιόν ότι δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει χρήματα για το δικό του ποσοστό από την πώλησή του. Ο Σολδάνο έχει ο ίδιος κοντά στο 20% των δικαιωμάτων του, κάτι που σημαίνει ότι από τη μεταγραφή θα έπρεπε να καλυφθεί και η αγορά του δικού του μέρους. Εντούτοις, ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι για να τελειώσει η μεταγραφή στους Πειραιώτες, δεν θέλει μερίδιο!

Όπως γίνει αντιληπτό, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη μιλήσει απευθείας με άνθρωπο των Πειραιωτών ενημερώνοντάς τον για την απόφασή του, αλλά και για την επιθυμία του να τελειώσει η μεταγραφή το συντομότερο δυνατό. Ακόμη και μέσα στην εβδομάδα εάν γίνεται. Εξάλλου, ο ίδιος ήταν που χάλασε τη συμφωνία της Ουνιόν με τη Βελέζ Σάρσφιλντ, η οποία είχε προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις επαφές του Ολυμπιακού με την ομάδα από το Σάντα Φε φέρεται να είναι κοντά στις 500.000 ευρώ. Διαφορά όχι μικρή, αλλά όχι και χαώδης. Με τις επαφές να συνεχίζονται, αλλά και την Ουνιόν να περιμένει πρόταση και από την Ισπανία (Λεβάντε) για τον ποδοσφαιριστή!

Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπόθεση του Σολδάνο. Πιέζει για να τον αγοράσει, αλλά θέλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Ετσι, η μεταγραφή του Ρούι Φόντε είναι στο «περίμενε», ενώ ήδη έχουν έρθει στο προσκήνιο και ακόμη δύο περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίες εξετάζονται και είναι stand by.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ