Προβάρει τα κόκκινα ο Γκιγιέρμε

Προβάρει τα κόκκινα ο Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού της Λα Κορούνια. Απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία των δύο ομάδων, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γκιγιέρμε είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι έκαναν χθες την καθοριστική κίνηση στις διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια. To10.gr σας είχε ενημερώσει με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, για την μάχη που δίνουν οι πειραιώτες για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου, έχοντας στόχο να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα μέχρι την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει επί της ουσίας συμφωνήσει με τη Ντέπορ για την μεταγραφή του Γκιγιέρμε και απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να πετύχουν τον στόχο τους, την απόκτηση δηλαδή του παίκτη που ήταν στην κορυφή της λίστας το τελευταίο 15ήμερο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε επιμονή στην υπόθεση του Γκιγιέρμε και έχει πλέον φτάσει σε σημείο να περιμένει τα τυπικά προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πρόκειται για κανονική μεταγραφή και όχι για δανεισμό του παίκτη.

Ο Γκιγιέρμε θέλει Ολυμπιακό

Ένα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει πολλά έχει να κάνει με την στάση του Γκιγιέρμε το διάστημα των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με την Λα Κορούνια. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός έδειξε πόσο πολύ θέλει να πάρει μεταγραφή για την ομάδα του Πειραιά, γνωστοποιώντας με ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία του στην διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

To10.gr σας είχε ενημερώσει από χθες πως ο Γκιγιέρμε δεν ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του παρά την πρόταση που υπήρχε από την Σάο Πάολο. Ο έμπειρος μέσος της Ντέπορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε είπε στους ιθύνοντες της Λα Κορούνια πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις λοιπόν θα είναι άμεσες μετά τα όσα έγιναν στην χθεσινή επαφή των δύο ομάδων και ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Απλά περιμένει το οκέι των ερυθρόλευκων για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έρθει σήμερα ή αύριο στην χώρα μας ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ