«Οχι» της Χάμαρμπι σε πρόταση της ΑΕΚ για Πάουλσεν!

«Οχι» της Χάμαρμπι σε πρόταση της ΑΕΚ για Πάουλσεν!

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη προσφορά ύψους 400.000 ευρώ στη Χάμαρμπι για την απόκτηση του 27χρονου Δανού στόπερ, αλλά ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Σουηδών, την απέρριψε και τη χαρακτήρισε «κοροϊδία»!

Εντός της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ αποφάσισε να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Σταύρο Σβάρνα. Εντούτοις, στην Ενωση δείχνουν αποφασισμένοι να βρουν έναν ακόμη καλύτερο και πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή για να ισχυροποιήσουν το κέντρο της άμυνάς τους. Με τον Μπιορν Πάουλσεν να αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Ωστόσο, η επίσημη πρόταση ύψους 400.000 ευρώ που κατέθεσε η Ενωση στη Χάμαρμπι, στην οποία ανήκει ο 27χρονος Δανός κεντρικός αμυντικός, απορρρίφθηκε ασυζητητί από τον σουηδικό σύλλογο. Με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον, μάλιστα, να κάνει λόγο για πρόταση-κοροϊδία από την πλευρά της Ενωσης!

Συγκεκριμένα, με τοποθέτησή του στην fotbollsthlm.se ανέφερε τα εξής: «Ενας Δανός ατζέντης εμφανίστηκε και ζήτησε εξουσιοδότηση για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Μπιορν στην ΑΕΚ. Του την έδωσα και έπρεπε να φέρει την πρόταση. Την έφερε χθες (σ.σ. Τετάρτη) και ήταν 400.000 ευρώ! Ημουν πολύ σαφής όταν τους απάντησα στην προσφορά λέγοντας πως δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να πουλήσουμε τον παίκτη σε αυτή την τιμή. Η Εσμπιεργκ πλήρωσε τα διπλάσια όταν αγόρασε τον Μπιορν από τη Σοντερίσκε και η ΑΕΚ κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα πέρυσι. Η προσφορά ήταν μια κοροϊδία».

Πάντως, ο Γιάνσον δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ΑΕΚ για τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό της Χάμαρμπι. Σε ερώτηση, μάλιστα, τι του απάντησε ο ατζέντης όταν του μεταφέρθηκε αυτή η πρόταση, ανέφερε: «Μου είπε κάτι σαν «ξέρετε πώς είναι οι Ελληνες. Ξεκινούν από χαμηλά τις διαπραγματεύσεις». Αλλά θα πρέπει να ανέβουν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα εάν θέλουν να το συζητήσουμε».

Για την ιστορία, η Χάμαρμπι επιθυμεί ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να αφήσει τον κορυφαίο κεντρικό αμυντικό του πρωταθλήματος Σουηδίας να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ποσό που θεωρείται δύσκολο να βάλει η ΑΕΚ στο τραπέζι. Εκτός κι αν η πιθανή πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλάξει τα δεδομένα.

Κλείνοντας, στο δημοσίευμα του fotbollsthlm.se ο Γιάνσεν αποκάλυψε και τον τρόπο που ενημέρωσε για τις εξελίξεις τον Πάουλσεν, αλλά και την άτυπη συμφωνία που έκαναν, πως εάν φτάσει μια καλή πρόταση (ακόμη και από την ΑΕΚ) θα φύγει. Εάν όχι, θα παλέψει με τη Χάμαρμπι για το πρωτάθλημα. Αναλυτικά, ο υπεύθυνος των μεταγραφών του σουηδικού συλλόγου, είπε: «Είναι καλός ο Μπιορν. Δεν έμαθε καν την πρώτη προσφορά που έγινε (σ.σ. από την ΑΕΚ), γιατί ήταν πολύ χαμηλή. Και τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν μας άρεσε ούτε αυτή. Ο Μπιορν δεν καταλαβαίνει τα σουηδικά μου, έτσι τα είπαμε στα αγγλικά. Και συμφωνήσαμε ότι «πάμε για το πρωτάθλημα»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ