Νέα πρόταση στην ΑΕΚ για Κρκιτς μέσω Λέμιτς

Νέα πρόταση στην ΑΕΚ για Κρκιτς μέσω Λέμιτς

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ραντεβού των ανθρώπων της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη, καθώς ο Ισπανός προτάθηκε και πάλι στους κιτρινόμαυρους.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League και με αρκετές πιθανότητες να μπει στους ομίλους, φέρνει την ανάγκη για άμεση και ποιοτική ενίσχυση ακόμη πιο… κοντά. Ο Αύγουστος έχει ακόμη δύο εβδομάδες και στην ΑΕΚ εξετάζουν την ενίσχυση στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης, ειδικά στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Μπογέ στους κοιλιακούς που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά αναφορικά με το διάστημα απουσίας του Αργεντίνου.

Ένα από τα ονόματα που είχαν κυκλοφορήσει τον περασμένο μήνα ήταν και αυτό του Μπόγιαν Κρκιτς. Ο Ισπανός επιθετικός που ανήκει στην Στόουκ είναι στην πόρτα της εξόδου μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ και πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον έμπειρο επιθετικό που είχε δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ωστόσο, ποτέ δεν τις δικαίωσε…

Η Αλαβές δεν τον κράτησε μετά τον δανεισμό που κατάφερε πέρυσι, ενώ υπήρχαν δημοσιεύματα πριν λίγες ημέρες για ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ έπαιξε 27 και 65 λεπτά κόντρα σε Λιντς και Μπρέντφορντ αντίστοιχα και έδειξε να παίρνει… μπρος. Ωστόσο, ο 28χρονος δείχνει ότι θέλει να φύγει μέχρι το τέλος του μήνα, κάτι στο οποίο συναινεί και η Στόουκ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Στην ΑΕΚ προτάθηκε εκ νέου μέσω των μάνατζερ Λέμιτς, οι οποίοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την μεταγραφή Μπογέ. Μάλιστα, μπορεί η ΑΕΚ τον περασμένο μήνα να διέψευσε ότι την ενδιαφέρει ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ραντεβού για τον Κρκιτς τις προσεχείς ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ