Έφτασε Ελλάδα ο παικταράς Γκιγιέρμε!

Έφτασε Ελλάδα ο παικταράς Γκιγιέρμε!

Ο Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τεράστια μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του λιμανιού, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ να δίνει δύναμη και τεχνική στον άξονα της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων.

Ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ έφτασε στην Αθήνα σήμερα (Πέμπτη) το απόγευμα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ειδικά τις τελευταίες μέρες για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του έμπειρου λατινοαμερικάνου μέσου και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν πάνω από τρία εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη. Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του.

Η απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου δίνει μεγάλη δύναμη στον άξονα της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί ιδανική επιλογή τον Γκιγιέρμε και γι’ αυτό τον λόγο επέμεινε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κόφτη.

Ο Γκγιέρμε ήθελε πολύ να φορέσει να φορέσει τα ερυθρόλευκα και η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε την οικονομική υπέρβαση για να προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τους πειραιώτες, οι οποίοι προσθέτουν ποιότητα και εμπειρία στη μεσαία τους γραμμή.

Η παρουσία του Γκιγιέρμε στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα θωρακίσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος έκανε μια «γεμάτη» σεζόν πέρυσι με την φανέλα της Ντεπορτίβο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και ήταν βασικός στην ομάδα της Γαλικίας.

To 10.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Τρίτης για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου, τονίζοντας ότι επόμενες δύο ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μεταγραφή του 27χρονου άσου. Δύο μέρες αργότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ