Αυτό είναι το story της συμφωνίας με τον Βέρνμπλουμ

Αυτό είναι το story της συμφωνίας με τον Βέρνμπλουμ

To10.gr καταγράφει τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ και όσα αυτή προβλέπει. Πώς «έπεσε» το κασέ του Σουηδού.

Πολλά ακούσαμε πολλά διαβάσαμε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βέρνμπλουμ, όμως η αλήθεια είναι μία και σας την παραθέτει to10.gr για τον Σουηδό μέσο και τα όσα προηγήθηκαν πριν την οριστική συμφωνία, αλλά και για τα χρήματα που θα παίρνει από τον Δικέφαλο ετησίως.

Ο Δικέφαλος, όχι μόνο κατάφερε να κάνει δικό του τον Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά οδήγησε τις συζητήσεις εκεί που ήθελε ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Σουηδό έγινε πριν από τέσσερις μήνες με τους Ασπρόμαυρους εξαρχής να γνωρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να περιμένει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης πριν απαντήσει. Ήθελε να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, πριν επιλέξει την ομάδα που θα δεσμευθεί για 3 χρόνια.

Την τελευταία εβδομάδα ο 32χρονος αποφάσισε πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και ζήτησε πριν ξεκινήσει το τελευταίο κομμάτι διαπραγματεύσεων να δει και τις συνθήκες στην πόλη. Ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια έφυγε, καθώς υπήρχαν ακόμα σημεία της συμφωνίας που δεν είχαν κλείσει.

Μάλιστα, ο Σουηδός φαίνεται πως έκανε και κάποιες σημαντικές οικονομικές υποχωρήσεις, έτσι ώστε να κλείσει γρήγορα και άμεσα η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ποια είναι, λοιπόν, η τελική συμφωνία ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ; Ο Σουηδός θα πάρει 1,1 εκατ. ευρώ καθαρά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο και από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο συμβόλαιο του Βέρνμπλουμ με τον ΠΑΟΚ υπάρχει και υψηλό buy-out.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ