Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Το «τριφύλλι» επιστρέφει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του 19χρονου φορ της Ντόρτμουντ. Πιθανό το σενάριο να αποκτηθεί πακέτο με τον Βέργο.

Η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή είχε παγώσει στον Παναθηναϊκό. Εδώ κι αρκετό καιρό ουσιαστικά δεν υπήρχε επαφή ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την πλευρά του 19χρονου επιθετικού της Ντόρτμουντ, αλλά όλα δείχνουν ότι η υπόθεση αναθερμάνθηκε για τα καλά.

Όλα πλέον δείχνουν ότι οι «πράσινοι» εξαπολύουν την τελική επίθεση για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο ταλαντούχος φορ των Βεστφαλών και πρώην παίκτης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Ο Καμπετσής, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην Αθήνα. Όπως είναι γνωστό, δεν είναι στις πρώτες επιλογές στην ομάδα Νέων της Ντόρτμουντ και τώρα που οι μεταγραφές πλησιάζουν στο τέλος ήρθε για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό ή με δύο ακόμα ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Προτεραιότητα του ίδιου φυσικά είναι το «τριφύλλι». Γι’ αυτό εξασφάλισε άδεια από τη Ντόρτμουντ.

Ο Νίκος Νταμπίζας, λοιπόν, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, πραγματοποίησε έπειτα από αρκετό καιρό επαφή με την πλευρά του Καμπετσή, αλλά και τη Ντόρτμουντ και εντός του σαββατοκύριακου θα καταθέσει την τελική του πρόταση. Με τον γερμανικό σύλλογο, σχεδόν όλα δείχνουν τακτοποιημένα. Θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης και θα αφήσει ελεύθερο τον Καμπετσή. Αυτή τη στιγμή οι περισσότερες πιθανότητες είναι να καταλήξει ο παίκτης στον Παναθηναϊκό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πάει στην άκρη η περίπτωση του Νίκου Βέργου. Το αντίθετο. Οι Νταμπίζας, Δώνης θέλουν τον 22χρονο επιθετικό κι αν μπορέσουν, τότε θα πάρουν και τους δύο νεαρούς, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις το ρόστερ. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι με τον Βέργο δεν υπήρξε κάποια πρόοδος με τον Ολυμπιακό, σε ό,τι αφορά το ποσοστό μεταπώλησης. Στο «τριφύλλι» και χθες ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα συνιδιοκτησίας και ο Νταμπίζας μοιάζει απίθανο να δεχθεί ποσοστό μεταπώλησης άνω του 20%-30%. Όπως και να έχει και για τον Βέργο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ