Στη Ζάκυνθο ο Μελισσανίδης –Σε εκδήλωση οπαδών της ΑΕΚ (pics)

Στη Ζάκυνθο ο Μελισσανίδης –Σε εκδήλωση οπαδών της ΑΕΚ (pics)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραθερίζει στη Ζάκυνθο και βρέθηκε σε εκδήλωση φίλων της ΑΕΚ.

Ημέρες διακοπών και ξεκούρασης για τον Δημήτρη Μελισσανίδη εν μέσω των κρίσιμων προκριματικών της ΑΕΚ στο Champions League. Μετά το ξέσπασμα χαράς του «Τίγρη» έπειτα από την πρόκριση επί της Σέλτικ, ο διοικητικός ηγέτης της Πρωταθλήτριας Ελλάδος ταξίδεψε στη Ζάκυνθο με το γιοτ για διακοπές.

Εκεί βρέθηκε χθες και παρέστη στην εκδήλωση των φίλων της ΑΕΚ Ζακύνθου. Η δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο Galaxy στον Λαγανά και την πρόταση στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης την έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας και φίλος της ομάδας, Γιάννης Φιλιποπολίτης, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε και την οργάνωση της «κιτρινόμαυρης» εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, ο «Τίγρης» μίλησε με τους φίλους της ΑΕΚ για θέματα που αφορούν την ομάδα, μεταγραφές αλλά και την πρόκληση του Champions League αλλά και για την «Αγιά Σοφιά» που ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης, όλα δείχνουν, ότι την Τετάρτη θα είναι στην Βουδαπέστη για το κρίσιμο πρώτο ματς με την Βίντι για τα πλέι οφ του Champions League. Όπως δηλαδή, είχε πράξει και στο ματς της Γλασκώβης απέναντι στην Σέλτικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ