Επιασαν δουλειά Γκιγιέρμε, Χασάν, τρέχουν για Μπέρνλι (pics)

Επιασαν δουλειά Γκιγιέρμε, Χασάν, τρέχουν για Μπέρνλι (pics)

Παρά το ρεπό, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού πήγαν κανονικά στο Ρέντη και έκαναν προπόνηση σε φουλ ένταση και ρυθμό, για να είναι ετοιμοπόλεμοι για τις μάχες με τους Αγγλους.

Οι μεταγραφές του Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες και του Αχμέντ Χασάν Μπαγκούμπ, έγιναν με συγκεκριμένη στόχευση από τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να τους φέρουν άμεσα στην Ελλάδα, καθώς θέλουν ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος και ο Αιγύπτιος επιθετικός να είναι διαθεσιμοι, αλλά και έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Μπέρνλι, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο παίκτες δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Κάτι που ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Ετσι, παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει ρεπό στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γκιγκιέρμε και ο Χασάν έδωσαν κανονικά το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή των Πειραιωτών Χρήστου Μουρίκη.

Το ευτυχές γεγονός για τον Ολυμπιακό είναι ότι και οι δύο προέρχονται από προετοιμασία. Ο Βραζιλιάνος έκανε το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων με την Ντεπορτίβο, ενώ ακόμη και όταν αποφασίστηκε ότι θα πάρει μεταγραφή και μπήκε σε άλλο γκρουπ, η προπόνησή του ήταν όπως και των υπολοίπων, ενώ όλο αυτό το διάστημα έκανε και ατομικές προπονήσεις. Ο Χασάν από την πλευρά του έως και προχθές προπονούνταν κανονικά με την Μπράγκα και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν ένας μυϊκός σπασμός, που τον είχε αφήσει εκτός για περίπου 10 ημέρες, πριν από δύο εβδομάδες.

Με λίγα λόγια πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις από τον Νάτχο, που ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει κάνει ούτε μία ημέρα προετοιμασίας με κάποιον σύλλογο και εύλογα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να είναι απολύτως έτοιμος. Σε αντίθεση με τους Γκιγιέρμε και Χασάν, οι οποίοι κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι σε κατάσταση να βοηθήσουν άμεσα και δη από το πρώτο παιχνίδι με τους Αγγλους!

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση των Γκιγιέρμε και Κούκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ