
Την περίπτωση του Βίτορ Καρβάλιο εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «O Jogo», με τον παίκτη να ταιριάζει στα... θέλω των «πράσινων».
Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον μέσο της Μπράγκα, Βίτορ Καρβάλιο, κάνει λόγο η πορτογαλική «O Jogo», σε σημερινό της δημοσίευμα.
Μάλιστα, πρόκειται για έναν παίκτη που «τικάρει» και τα κουτάκια στα κριτήρια αναζήτησης των «πράσινων» το φετινό καλοκαίρι, στο μεταγραφικό παζάρι. Νεαρός με προοπτική και φιλοδοξίες, σε πολύ καλή ηλικία, αυτή των 28 ετών.
Διαβάστε επίσης: Η Κηφισιά έχει όσους «Παναθηναϊκούς» δεν έχει ο… Παναθηναϊκός
Τι λένε στην Πορτογαλία για Παναθηναϊκό και Καρβάλιο
«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η τιμή του Βίτορ Καρβάλιο είναι 5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το αντίτιμο σημαίνει διπλασιασμό των χρημάτων επένδυσης στον Καρβάλιο, ο οποίος έχει ρήτρα πώλησης 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η Μπράγκα δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Η αξία του Βίτορ Καρβάλιο, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο ανώτατο σημείο και το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το 2028 καθιστά άνετη τη θέση διαπραγμάτευσης της ομάδας», αναφέρει το δημοσίευμα της «O Jogo».
Να σημειωθεί πως, ο Καρβάλιο έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, με τη χρηματιστηριακή του αξία να είναι στα 6 εκατομμύρια σύμφωνα με το transfermarkt. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το βήμα παραπάνω και βρέθηκε στη νυν ομάδα του, Ζιλ Βιθέντε. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε σε όλες τις διοργανώσεις, 36 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε 2.274 αγωνιστικά λεπτά.