Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-1

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-1

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία χάρη σε γκολ του Έιλερς, σε μια φιλική αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την αποβολή του Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος θα χάσει την πρεμιέρα της Superleague με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε τη Λαμία με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα της δεύτερης, όμως το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας της απόφασης του διαιτητή Άγη Μπουμαρσόπουλου να αποβάλει τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού ο Αργεντινός φορ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να αναγκαστεί να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Η εν λόγω ασυνήθιστη απόφαση εξόργισε τους ανθρώπους των Λαμιωτών, αφού συνέπεια αυτής είναι ο 31χρονος να χάσει την πρεμιέρα της Superleague απέναντι στον Άρη. Δεδομένου ότι δεν επρόκειτο για κάποιο αντιαθλητικό μαρκάρισμα και δεν συνηθίζεται να αποβάλλονται παίκτες με τέτοια ευκολία σε φιλικά παιχνίδια, ο εκνευρισμός στην πλευρά της Λαμίας ήταν έντονος και μετέτρεψε το ματς σε ροντέο για μερικά λεπτά.

Στα του ματς, η Ελαφρά Ταξιαρχία βελτίωσε λίγο την εικόνα της, αν και δεν μπορεί να καυχιέται ότι ήταν ανώτερη από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αφού ο τερματοφύλακας Χουάντερσον ήταν εκεί κάμποσες φορές για να αρνηθεί το γκολ στον Μπαράλες. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης επιτεύχθηκε στο 27ο λεπτό, όταν ο Έιλερς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βαφέα και με κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα, ενώ η κατάσταση ήρθε σε ισορροπία στο δεύτερο 45λεπτο, με το ρυθμό να σημειώνει σταδιακή πτώση, τουλάχιστον μέχρι την κόκκινη κάρτα του Μπαράλες.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης (46’ Καραγκούνης), Βάντερσον (70’ Παπαργυρίου), Επστάιν, Δημούτσος (60’ Τσούκαλος), Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76’ Οσμάν), Μπαράλες, Αντέτζο.

Απόλλων Σμύρνης (Ισμαέλ Βαλεριέν): Χουάντερσον (46’ Βάσιτς), Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές (77’ Ροσίς), Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλβε (46’ Κονέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ