Το μήνυμα του Ζίο στον Γκιγιέρμε! (vid)

Το μήνυμα του Ζίο στον Γκιγιέρμε! (vid)

Ο Τζιοβάνι ευχήθηκε στον Γκιγιέρμε τα καλύτερα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να κατακτήσεις πολλούς τίτλους και να κερδίσεις αυτόν τον φανταστικό κόσμο», είπε μεταξύ άλλων στον νεοαποκτηθέντα άσο των Ερυθρόλευκων ο αγαπημένος μάγος της ερυθρόλευκης κερκίδας.

Ήταν Ιούλιος του 1999, όταν μεταγράφηκε από την Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό. Πέντε χρόνια έμεινε στον Πειραιά. Ήταν υπεραρκετά για να αγαπηθεί από εκατομμύρια ερυθρόλευκες καρδιές. Για να μυήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού στη θρησκεία του. Όσα χρόνια και αν περάσουν από το «αντίο», από τον τελευταίο του χορό με τον έφηβο στο στήθος, δεν ξεχνά ποτέ το μεγάλο Λιμάνι και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Δεκατρία χρόνια μετά τη «φυγή» του, μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού έγινε ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες ή πιο απλά Γκιγιέρμε που είναι και επίσημα από την περασμένη Παρασκευή (17/08) παίκτης των Ερυθρόλευκων.

Καλύτερης υποδοχής δεν θα μπορούσε να τυγχάνει ο 27χρονος μέσος από το να επικοινωνήσει μαζί του ο Ζίο και να του ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο του ξεκίνημα. Ένας παίκτη που τίμησε όσο λίγοι την ερυθρόλευκη ριγωτή κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα (1999-2005). Ο «El Mago» ευχήθηκε στον συμπατριώτη του καλή επιτυχία στο νέο αυτό κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, ευχήθηκε επίσης πολλούς τίτλους με τους Πειραιώτες και φυσικά τι άλλο; να βρει μια θέση στις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας!

Ο θρυλικός Ζίο αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα χαροποίησε ιδιαίτερα τον νεοαποκτηθέντα μέσο του Ολυμπιακού ο οποίος έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το μήνυμα του παλαίμαχου Βραζιλιάνου σταρ. «Φίλε είμαι ο Ζιοβάνι. Θέλω να σου ευχηθώ επιτυχία και να είσαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Έπαιξα πριν από μερικά χρόνια εκεί και ήμουν ευτυχισμένος. Ελπίζω να κατακτήσεις πολλούς τίτλους και να κερδίσεις αυτόν τον φανταστικό κόσμο», είπε ο Ζίο στον Γκιγιέρμε.

Ενώ το μήνυμα (απάντηση) του πρώην άσου της Λα Κορούνια στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ήταν το εξής: «Τι τιμή για το μήνυμα που έλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Τζιοβάνι. Ελπίζω να μπορέσω να τιμήσω την ομάδα όπως έκανες και εσύ. Είμαστε μαζί σε αυτήν την οικογένεια»!

Ιδού το σχετικό βίντεο:

https://twitter.com/guitorres91/status/1030861554902884352

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ