Βρήκαν ομάδα και αποχωρούν Τζούρτζεβιτς και Χατζισαφί

Βρήκαν ομάδα και αποχωρούν Τζούρτζεβιτς και Χατζισαφί

Αρχίζει η εκκαθάριση του ερυθρόλευκου ρόστερ με τους Τζούρτζεβιτς και Χατζισαφί να φαίνεται πως βρήκαν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μετά τις προσθήκες των Νάτχο, Χασάν και Γκιγέρμε, έχει πλέον ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και η ανάγκη αποσυμφόρησής του είναι μεγάλη, με τον χρόνο να πιέζει μιας και οι κινήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Για αυτό και αναμένεται ένα μεγάλο κύμα αποχωρήσεων

Δύο παίκτες που εδώ και αρκετό καιρό είναι φευγάτοι από το Λιμάνι φαίνεται πως βρήκαν τις επόμενες ομάδες της καριέρας τους. Ο Μουντιαλικός μπακ και αμυντικός χαφ, Εσχαν Χατζισαφί, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας που μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του στους ερυθρόλευκους, χωρίς το όνομα και το πρωτάθλημα να έχουν διαρρεύσει.

Ίδια φαίνεται να είναι και η ιστορία για τον Σέρβο στράικερ, Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος αφού αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία φαίνεται να είναι σε επαφές με ισπανική ομάδα. Μάλισα πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης με την ομάδα τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ