«Τελείωσε του Ενγκελς, βρίσκεται στη Γαλλία και υπέγραψε για 4 χρόνια στη Ρεμς»

«Τελείωσε του Ενγκελς, βρίσκεται στη Γαλλία και υπέγραψε για 4 χρόνια στη Ρεμς»

Ο Πρόεδρος της Ρεμς αποκάλυψε ότι ο παίκτης βρίσκεται στη Γαλλία από την Παρασκευή και τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Βέλγος υπέγραψε ήδη για τέσσερα χρόνια στη νεοφώτιστη ομάδα.

Στη Γαλλία για να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Ρεμς βρίσκεται ο Μπιορν Ενγκελς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό και τα οποία ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας.

Τα ρεπορτάζ μάλιστα παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Βέλγου αμυντικού, ο οποίος όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεμς, ο Ενγκελς το βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι  με την Λιόν, με τους Γάλλους να τονίζουν ότι μετά τη συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών ο Βέλγος σέντερ μπακ αποδέχθηκε την πρόταση των νεοφώτιστων.

«Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε αρκετές εβδομάδες, αλλά προσπαθούσε να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία, από όπου κατάγεται η σύντροφός του. Τον προσεγγίσαμε ξανά μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός του έδωσε το ελεύθερο να έρθει στην Γαλλία και το βράδυ της Παρασκευής παρευρέθηκε στο παιχνίδι με τη Λιόν. Ηρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συζητήσαμε αρκετή ώρα μετά το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρεμς.

Ο Ενγκελς, αν ισχύουν όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, ξανασμίγει με τον Αλεξί Ρομαό, που συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν, στην οποία ο 23χρονος σέντερ μπακ πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών. O Αφρικανός μάλιστα έπαιξε ως βασικός στην αναμέτρηση με την Λιόν και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κερδίσει με 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ