ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός : «Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε» είπε ο Χάβος

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός : «Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε» είπε ο Χάβος

Ο Μάκης Χάβος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως η ομάδα του θα βελτιωθεί κι άλλο.

Από ένα ημίχρονο έδωσε στις δύο ομάδες ο Μάκης Χάβος, ο οποίος επισήμανε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, με τον Παναιτωλικό να υπερισχύει στο δεύτερο. Παράλληλα, ο προπονητής των Αγρινιωτών τόνισε πως στην ανάπαυλα συζήτησε με τους παίκτες του και περίμενε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, που κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Στο 1ο ημίχρονο, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος. Εμείς χάσαμε μέτρα και ξέραμε ότι σε τέτοια ντέρμπι πρέπει να είσαι δυνατός στη μονομαχία. Χάνοντας μέτρα, δεν είχαμε ανάπτυξη και καλή κατοχή, δεν γίναμε απειλητικοί.

Στο ημίχρονο κάναμε συζήτηση στα αποδυτήρια, μπήκαμε δυνατά και μας περίμενε πίσω ο ΠΑΣ. Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε και γι’ αυτό κάναμε δύο επιθετικές αλλαγές. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία εδώ που βρισκόμαστε. Ένας βαθμός εκτός έδρας είναι καλός. Είχαμε χάσει κομβικούς παίκτες και με την επιστροφή τους θα γίνουμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ