Ολυμπιακός Βόλου – Άρης 0-1

Ολυμπιακός Βόλου – Άρης 0-1

Ο Ερέρα προχώρησε σε ολικό ροτέισον, όμως ο Άρης έφυγε νικητής (1-0) και από τον Βόλο απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, με γκολ του πρώτου σκόρερ του την περσινή αγωνιστική περίοδο, Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Ο Πάκο Ερέρα παρέταξε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα στο σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, σε σχέση με την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλα αυτά ο Άρης πήρε την νίκη με 1-0, με σκόρερ τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν δυο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασύνδετοι, με τον νεαρό Γάλλο Κλεμέντε να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και πολλές αλλαγές. Μια ενδεκάδα που δεν είχε παίξει μαζί ούτε σε οικογενειακό διπλό , κάτι που έγινε εμφανές στο πρώτα λεπτά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός άφησε στην Θεσσαλονίκη τους Δεληζήση, Σόουζα, Βαλεριάνο, Τζανακάκη, Κουέστα, Βέλεθ, Ματίγια, Μπάσα, Γκαρσία, Ντιγκινί, Γκάμα και Γιουνές. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η ομάδα του Πάκο Ερέρα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να πάρει την νίκη.

Διαφορετικά πρόσωπα, ίδιο σύστημα

Ο Πάκο Ερέρα παρέταξε τον Άρη με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Αναγνωστόπουλο. Ο Κωνσταντινίδης κάλυψε το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μενέντεθ το αριστερό και οι Σταμπουλίδης και Μπαγκαλιάνης ήταν το κεντρικό δίδυμο. Οι Κολάσο και Ιντζόγλου αγωνίστηκαν στα αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Κλεμέντε. Ο Μιλούνοβιτς έπαιξε στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παυλίδης στο δεξιά και ο Ναζλίδης στη κορυφή της επίθεσης.

Ευκαιρίες με το σταγονόμετρο

Οι παίκτες του Άρη είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως, η έλλειψη ομοιογένειας δημιουργούσε προβλήματα στην ανάπτυξη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο ημίχρονο προήλθε από στημένη φάση και συγκεκριμένα από το φάουλ του Μιλούνοβιτς στο 21ο λεπτό, με τον Γιακουμή να μπλοκάρει δύσκολα την μπάλα. Εφτά λεπτά αργότερα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι, με τον Σερζίνιο να σουτάρει δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Αναγνωστόπουλο να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διάμα-γκολ

Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Διαμαντόπουλου (στο 50΄) στη θέση του Κλεμέντε, έγινε πιο επικίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Μιλούνοβιτς και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανέβασε και αυτός την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Με τον Ολυμπιακό Βόλου, πάντως, να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, ειδικά μετά τις μαζεμένες αλλαγές που έκανε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής (61’ Παλιούρας), Σάββας, Μπουτζίκος, Πίντο, Οικονομόπουλος, Ρόκας (61’ Φλίγκος), Σερζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης (61’ Λώττας), Ευθυμιάδης (61’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ζγκούρη

Άρης (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακαλιάνης, Μενέντεθ, Ιντζόγλου, Κολάσο, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης (63’ Μπουλγουρίδης), Κλεμέντε (46’ Διαμαντόπουλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ