Διαμαντόπουλος : «Η ομάδα έχει μέταλλο»

Διαμαντόπουλος : «Η ομάδα έχει μέταλλο»

Για την ετοιμότητα του Άρη ενόψει της πρεμιέρα του πρωταθλήματος μίλησε ο σκόρερ της φιλικής αναμέτρησης των κίτρινων με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σέντρα του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα και στην κατάσταση στην οποία θα βρει την ομάδα του, ενώ απάντησε και για τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους κίτρινους.

Για το ματς: «Ένα ακόμα φιλικό για την ομάδα μας που κερδίσαμε και μας ικανοποιεί πολύ. Στην ομάδα υπήρχαν αρκετά νέα παιδιά, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε μια ακόμα καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι δύσκολο να βρεθεί η χημεία, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια, μπαίνουμε στην τελική ευθεία και στόχος είναι να κερδίσουμε την Δευτέρα και να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Η ομάδα δείχνει μέταλλο με όποιους παίκτες και αν παίζει. Αρνείται να δεχθεί γκολ και προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Είναι 15 καινούριοι ποδοσφαιριστές, γίνεται σκληρή δουλειά. Δεν θα είμαστε έτοιμοι 100% στην έναρξη του πρωταθλήματος αλλά κάνουμε την προσπάθειά μας, ο χρόνος είναι σύμμαχος μας».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ποδοσφαιρικά αγάπησα και αγαπήθηκα. Είμαι χαρούμενος που γύρισα εδώ έστω και για φιλικό παιχνίδι. Δεν της αξίζει αυτή η κατηγορία και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με στρωτό παιχνίδι και κάτω την μπάλα, ευχάριστη έκπληξη».

Για τα σενάρια φυγής του από τον Άρη: «Και εγώ ακούω και τα διαβάζω. Δεν έχει φτάσει κάτι στα αυτιά μου. Όσο αγωνίζομαι, προσπαθώ να είμαι αυτός που είμαι. Είτε ένα λεπτό, είτε ένα ημίχρονο είτε ένα παιχνίδι, προσπαθώ να είμαι αυτός που είμαι. Από πέρσι που βρίσκομαι στην ομάδα, κάνω κατάθεση ψυχής και προσπαθώ να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ