
Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει σήμερα (26/6) συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους κιτρινόμαυρους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναμένεται να είναι, όπως όλα δείχνουν, η πέμπτη μεταγραφική κίνηση του Άρη, ενόψει της νέας σεζόν, μετά τους Νόα Φατιγκά, Τάσο Δώνη, Πέδρο Άλβαρο και Γιάννη Γιαννιώτα.
Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας θα ολοκληρώσει σήμερα (26/6) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους διοικούντες την ΠΑΕ, για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Γιώργος Αθανασιάδης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τους Κουέστα και Σίντκλεφ στην τριάδα των τερματοφυλάκων του Άρη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Αθανασιάδη, οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό.