Ο Μποκανί, ο Καμπετσής και ο Βέργος

Ο Μποκανί, ο Καμπετσής και ο Βέργος

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν για τον Κονγκολέζο και τον Παναθηναϊκό, η κρίσιμη επαφή για Καμπετσή και ο Βέργος, που δείχνει να απομακρύνεται.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για προσπάθεια να γίνει οικονομική υπέρβαση στην απόκτηση επιθετικού κι όπως αναμενόταν αυξήθηκαν οι προσδοκίες.

Το όνομα του Ντιεμερσί Μποκανί κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά αμέσως στον Παναθηναϊκό φρόντισαν να χαμηλώσουν τους τόνους. Ξεκαθάριζαν ότι ναι μεν, γίνονται επαφές, ώστε να αποκτηθεί ένας έμπειρος και ικανός τεχνικός, που να τον γνωρίζει και ο κόσμος, όπως άφησε να εννοηθεί ο Δώνης, αλλά πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Το «τριφύλλι» είναι γνωστό ότι για τον φορ έχει ένα μπάτζετ 400.000-500.000 ευρώ καθαρά και γίνεται προσπάθεια –σε επικοινωνία και με τον Πιεμπονγκσάντ-, προκειμένου να αυξηθεί κατά 200.000 ευρώ. Πλέον, είναι φανερό ότι το σίριαλ για τον φορ θα κυλήσει έως το τέλος του μήνα…

Μια που αναφέραμε τον 33χρονο Μποκανί να θυμίσουμε ότι πέρσι ήρθε για τον Ολυμπιακό, αλλά τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του. Έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου με την οποία τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 12 γκολ σε 30 αναμετρήσεις. Στο παρελθόν έπαιξε σε Σταντάρ Λιέγης, Άντερλεχτ, Χαλ, Νόριτς, Μονακό, Βόλφσμπουργκ.

Πάμε, όμως, σε πιο χειροπιαστές υποθέσεις. Αυτή του Αργύρη Καμπετσή. Την Κυριακή σημειώθηκε επαφή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα με την πλευρά του 19χρονου επιθετικού της Ντόρτμουντ και το ερχόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο για την ολοκλήρωσης της μεταγραφής. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι θα κυλήσουν ομαλά.

Σε αντίθεση με τον Νίκο Βέργο. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να ρίχνει τις απαιτήσεις του για το ποσοστό μεταπώλησης. Φέρεται να επιμένει σε ποσοστό που αγγίζει το 40%-50% για τον 22χρονο επιθετικό. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτό και μάλλον ο Βέργος δεν θα φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ