Ο Μπανανά στις πρώτες κλήσεις των Ζέεντορφ και Κλάιφερτ στην εθνική Καμερούν

Ο Μπανανά στις πρώτες κλήσεις των Ζέεντορφ και Κλάιφερτ στην εθνική Καμερούν

Ο Γιαγιά Μπανανά του Πανιωνίου βρίσκεται στις πρώτες κλήσεις των Κλάρενς Ζέεντορφ και Πάτρικ Κλάιφερτ για την εθνική Καμερούν, εν όψει της αναμέτρησης με τις Κομόρες.

Ο Γιαγιά Μπανανά επέστρεψε στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος είχε τη χαρά και την τιμή να δει τον Κλάρενς Ζέεντορφ να τον συμπεριλαμβάνει στα ονόματα με τις πρώτες κλήσεις του στην εθνική Καμερούν, αφού ο άλλοτε σπουδαίος μέσος της Μίλαν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της μόλις στις 4 Αυγούστου, με βοηθό του τον Πάρτικ Κλάιφερτ.

Η κλήση αφορά στην αναμέτρηση με τις Κομόρες, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών, ματς το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Σεπτεμβρίου. Από παίκτες εγνωσμένης αξίας, στη λίστα βρίσκονται ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ της Πόρτο και ο Τσούπο Μότινγκ της Στόουκ Σίτι.

Ο Μπανανά φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου και την περασμένη σεζόν, πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ, ενώ αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος στην πορεία των Νεοσμυρνιωτών στην περσινή Superleague, τερματίζοντας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στον Πλατανιά, στον οποίο βρέθηκε από το 2014 έως το 2017. Με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, έχει καταγράψει 5 συμμετοχές και 1 γκολ, κάνοντας ντεμπούτο το Μάρτιο του 2015.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ζέεντορφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ