Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο Αργύρης Καμπετσής θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Η υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, όπως αναφέραμε τις τελευταίες μέρες, ήταν σε καλό δρόμο και το βράδυ της Δευτέρας επιτεύχθηκε συμφωνία και με τη Ντόρτμουντ, έπειτα από τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε το σαββατοκύριακο ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» Νίκος Νταμπίζας.

Ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, θα υποβληθεί σε εργομετρικά και πιθανότατα την Τετάρτη θα υπογράψει για τρία χρόνια. Η γερμανική ομάδα αρχικά επρόκειτο να καλύψει κι ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του Καμπετσή, το οποίο πλησίαζε ετησίως τις 150.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν το δεχόταν. Τελικά έριξε ο παίκτης της απαιτήσεις του για να γίνει η μεταγραφή. Η Ντόρτμουντ θα κρατήσει φυσικά ποσοστό μεταπώλησης.

Με τον νεαρό επιθετικό ο Νταμπίζας είχε έρθει σε οριστική συμφωνία από την Κυριακή όταν και συναντήθηκε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του. Ο ταλαντούχος πρώην φορ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, λοιπόν, καταλήγει στο «τριφύλλι» και το θετικό για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι έκανε προετοιμασία με τους Νέους της Ντόρτμουντ και βρίσκεται σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ