Ανακοίνωσε Λούκιτς και Οριουέλα με αιχμές ο Απόλλωνας Σμύρνης

Ανακοίνωσε Λούκιτς και Οριουέλα με αιχμές ο Απόλλωνας Σμύρνης

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Αργεντινό αριστερό μπακ και τον Κροάτη κεντρικός αμυντικός – Αναφορές σε… αρπακτικά από την ομάδα της Ριζούπολης στην ανακοίνωση για τον Λατινοαμερικάνο.

Την απόκτηση των Ματίας Οριουέλα και Άντρει Λούκιτς ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο Οριουέλα κατάγεται από την Αργεντινή, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Λούκιτς είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου του 1994, είναι από την Κροατία και παίζει στο κέντρο της άμυνας. Η Ελαφρά Ταξιαρχία μάλιστα στην ανακοίνωσή της για την απόκτηση του Οριουέλα αφήνει αιχμές, κάνοντας λόγο για… αρπακτικά «που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αργεντινό:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση «αρπακτικών» που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών.»

Και για τον Άντρει Λούκιτς:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ