Ανακοίνωσε Βέργο και Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Βέργο και Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Οι δύο νεαροί άσοι πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψαν για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό - Καμία εξέλιξη με τον έμπειρο φορ που ψάχνουν Δώνης - Νταμπίζας.

Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από το βράδυ της Τετάρτης οι Νίκος Βέργος και Αργύρης Καμπετσής. Οι δύο νεαροί άσοι υπέγραψαν για τρία χρόνια και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν από την «πράσινη» ΠΑΕ. Δύο προσθήκες που ενισχύουν την επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού και λύνουν τα χέρια του Γιώργου Δώνη, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά δεν υπήρξε εξέλιξη με τον έμπειρο φορ, ενώ χάθηκε και ο Μανθάτης, ο οποίος κατέληξε στον Πανιώνιο. Απίθανο φαίνεται να γίνει κάτι και με τον Λάζαρο Λάμπρου, αφού ο ΠΑΟΚ μάλλον αποφασίζει να τον κρατήσει. Επιπλέον, ο Νταμπίζας δεν θέλει δανεικούς κι εννοείται ότι οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να τον αποδεσμεύσουν.

Η ανακοίνωση για Καμπετσή:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Αργύρη Καμπετσή. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Καμπετσής γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1999 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΚ αλλά γρήγορα μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Διεθνής στις μικρές εθνικές, ο νεαρός επιθετικός τράβηξε την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού αλλά τελικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν αυτή που τον κέρδισε. Τελικώς το καλοκαίρι του 2018 έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μέσα από τις προπονήσεις θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Καμπετσής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Καμπετσής επέλεξε τον αριθμό 99 για τη φανέλα του.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Αργύρη!

Η ανακοίνωση για Βέργο:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Νίκου Βέργου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Βέργος γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1996 στο Κιλκίς. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ομάδες του Κιλκίς και σε ηλικία 13 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Το 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Έλτσε, ένα χρόνο αργότερο έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ πέρυσι ξεκίνησε ως δανεικός στην ουγγρική Βάσας προτού τον Ιανουάριο επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

«Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω», είπε ο Βέργος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

O Βέργος επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Νίκο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ