Από αρχές της εβδομάδας, κυκλοφορούν τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Από αρχές της εβδομάδας, κυκλοφορούν τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, αποφασίστηκε να τεθούν στην κυκλοφορία τα διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019.

Την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, λίγες ημέρες πριν το ματς του Σαββάτου (1/9) κόντρα στη Λαμία, που θα είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της σεζόν, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να θέσει προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Στα αρνητικά της υπόθεσης το γεγονός πως το τριφύλλι θα αγωνίζεται στο αχανές και «κρύο» ΟΑΚΑ, αλλά και η έλλειψη ευρωπαϊκών ματς που θα αποτελούσαν κίνητρο για τους φίλους της ομάδας. Κίνητρο το οποίο μπορούν να βρουν στις μειωμένες τιμές που αναμένεται να συναντήσουν, η οποία σε μερικές θύρες θα κυμαίνεται μέχρι και 20-30%, αλλά και η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια στα εντός έδρας παιχνίδια των «πράσινων», οικογενειακή θύρα.

Τέλος, το αν θα εκδοθούν και συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας δεν είναι γνωστό και θα ξεκαθαρίσει κατά την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ