Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Βίτορ για επαφή με τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Βίτορ για επαφή με τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Λεονάρντο Κορνατσίνι, μάνατζερ του Πέδρο Βίτορ και εκπρόσωπος της Elenko Sports, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη ώστε να βρεθεί φόρμουλα με την ΑΕΚ για τη μετακόμιση του παίκτη στους Θεσσαλονικείς.

Το ενδιαφέρον του Άρη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, τον Πέδρο Βίτορ, είναι υπαρκτό, με τους Θεσσαλονικείς να αναζητούν τη φόρμουλα απόκτησης του Βραζιλιάνου άσου από την Ένωση.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Λεονάρντο Κορνατσίνι που είναι και εκπρόσωπος της Elenko Sports,  εκ των κορυφαίων εταιρειών μάνατζερ της Βραζιλίας με το οποίο συνεργάζεται πλέον και η ΑΕΚ, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Άρη ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «κίτρινους».

Στη συνάντηση αυτή θα καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο ο νεαρός Βραζιλιάνος θα αλλάξει «στρατόπεδο» και αν η ΑΕΚ διατηρήσει ποσοστό από τα δικαιώματα του παίκτη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να είναι άμεσες με το ενδεχόμενο της συμφωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να είναι πολύ πιθανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ