Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν

Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν

Ο Χαβιέρ Αγκίρε κάλεσε τον επιθετικό του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Νίγηρα (8/9) για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα - Στη λίστα του Μεξικανού και ο Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Νίγηρα για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα κλήθηκε o επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Ο Χαβιέρ Αγκίρε την Πέμπτη ανακοίνωσε τις κλήσεις για τους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Αιγύπτου, με τον υψηλόσωμο στράικερ των Πειραιωτών να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που κάλεσε ο έμπειρος τεχνικός για το ματς της 8ης Σεπτεμβρίου. Στη λίστα του Μεξικανού τεχνικού βρίσκεται και το αστέρι της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και ο Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ.

Ο Αχμέντ Χασάν μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό επιστρέφει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, καθώς είχε απουσιάσει τόσο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και από το πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Κόπα Αφρικα με αντίπαλο την Τυνησία. Οι Αιγύπτιοι στην πρεμιέρα τους ηττήθηκαν με 1-0 και ο Χαβιέρ Αγκίρε ψάχνει λύσεις για να αντιμετωπίσει το επιθετικό πρόβλημα των «Φαραώ».

Αναλυτικά οι κλήσεις του Αγκίρε εκτός Αιγύπτου:

Τερματοφύλακες: Μοχάμεντ Αουάντ

Αμυντικοί: Αχμέντ Χεγκάζι, Αμρ Τάρεκ, Αλί Γκαζάλ, Αχμέντ Ελμοχαμάντι.

Μέσοι: Μοχάμεντ Ελνένι, Σαμ Μόρσι, Ραμαντάν Σόμπχι, Τρεζεγκέ, Αμρ Ουάρντα, Χουσέιν Ελ-Σαχάτ.

Επιθετικοί: Αχμέντ Χασάν, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ