Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και με Μπράνκο

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και με Μπράνκο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωση την πρόσληψη του πρώην αθλητικού διευθυντή της Χάιντουκ Σπλίτ με σκοπό να τον φέρει πιο κοντά στην ευρωπαϊκή αγορά αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό ανάπτυξη και πωλήσεων. Δεν αλλάζει ρόλο ο Μίχελ που παραμένει στη θέση του.

Στο Δικέφαλο αποφάσισαν, κάτω από άκρα μυστικότητα, να έρθουν σε συμφωνία με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Χάιντουκ Σπλιτ, Μάριο Μπράνκο, για τη θέση του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της συμφωνίας εύλογα τέθηκε το ερώτημα αν ο Μπράνκο έρχεται για να αναλάβει αυτός τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Οι Ασπρόμαυροι θέλοντας να διώξουν κάθε μαύρο σύννεφο που ενδεχομένως να υπήρξε μετά την συμφωνία με τον Μάριο Μπράνκο, ανέφεραν πως δεν αλλάζει το παραμικρό όσον αφορά το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, με τον Λούμπος Μίχελ, να παραμένει κανονικά στη θέση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου.

Οι λόγοι της επιλογής και της πρόσληψης του Πορτογάλου παράγοντα έχουν να κάνουν με το γεγονός πως θα έχει έναν σύνθετο ρόλο, σχεδιασμού ανάπτυξης, πωλήσεων και αγορών στην ευρωπαϊκή αγορά. Και έγινε γιατί πλέον το σωματείο βρίσκεται στο κατώφλι των κορυφαίων συλλόγων. Αλλά και γιατί ο όγκος δουλειάς είναι αρκετά μεγάλος και δεν μπορεί ο Μίχελ να είναι σε όλα.

Ο Πορτογάλος είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη και έχει γνωριστεί, με όλους τους υπεύθυνους των τμημάτων, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση να τον παρουσιάζει.
Ο Μπράνκο μίλησε με τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων, παίρνοντας μία «πρώτη εικόνα», από την καθημερινότητα του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ