ΑΕΚ : Ανεβαίνει ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Ανεβαίνει ο Τσιγκρίνσκι

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε σήμερα ο Ουκρανός στόπερ.

Η ώρα της επιστροφής πλησιάζει για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό αμυντικό της ΑΕΚ να ανεβάζει συνεχώς στροφές το τελευταίο διάστημα. Σήμερα ο Τσιγκρίνσκι πήρε για πρώτη φορά μέρος και στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας έτσι πως η στιγμή που θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι κοντά.

Ο έμπειρος στόπερ είχε υποστεί μια βαριά θλάση στον τετρακέφαλο στο τέλος Ιουλίου, ωστόσο με τους ρυθμούς που προχωρά η αποθεραπεία του εκτιμάται πως από αρχές Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος να ηγηθεί της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Σπάτα δεν μετείχαν οι Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης, που ακολούθησαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς της Βουδαπέστης με τη MOL Vidi ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 μμ. στα Σπάτα. Στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας της Super League 2018-19 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 25 Αυγούστου (21.30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ