Αρχίζει το «κύμα» ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ

Αρχίζει το «κύμα» ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ

Μετά το ματς της Τούμπας με την Μπενφίκα, στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ανανέωσης με σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Το πρώτο βήμα για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν έγινε. Με την απόκτηση του Τόσκα, ολοκληρώνεται επί της ουσίας το ρόστερ του Δικέφαλου του Βορρά, ενόψει της σεζόν 2018-2019. Από εκεί και πέρα και μόλις τα αγωνιστικά το επιτρέψουν, αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο. Αυτό των ανανεώσεων.

Μαζί με τους δύο Ισπανούς, Κάνιας και Κρέσπο, όπως πληροφορηθήκατε από to10.gr, στον ΠΑΟΚ θέλουν να προχωρήσουν σε ανανέωση και με τους Φερνάντο Βαρέλα και Εβγκέν Σάκχοφ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ραχοκοκαλιάς του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο όπως προκύπτει, καμιά συζήτηση δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν ολοκληρωθούν τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα και η αναμέτρηση της χρονιάς με την Μπενφίκα στην Τούμπα και αυτό γιατί η ΠΑΕ θέλει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να σκέφτονται αποκλειστικά τα ματς χωρίς να αποσπώνται από εξωαγωνιστικά θέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ