Η προκαταβολή για Κόντε

 Η προκαταβολή για Κόντε

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει μπροστά ένα σημαντικό ποσό και ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να το διαθέσει γι’ αυτό Νταμπίζας, Δώνης περιμένουν την απάντηση του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Φεντερίκο Μακέδα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, δεν βρίσκεται στη λίστα. Η καριέρα του 27χρονου επιθετικού, άλλωστε, παρά το γεγονός ότι έχει παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει την κατιούσα και δεν μετράει αρκετά γκολ.

Οι «πράσινοι» έχουν πολύ ψηλά τον Πέδρο Κόντε και δύο ακόμα παίκτες από το εξωτερικό. Ο Ισπανός φορ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αρέσει πολύ στους Νταμπίζα, Δώνη. Είναι μία δοκιμασμένη λύση στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται προσαρμογή κι επιπλέον έκανε προετοιμασία με τον ΠΑΣ. Για παράδειγμα, τον αποκτάς σήμερα και ξέρεις ότι αν βγει το δελτίο παίζει στην Ξάνθη την Κυριακή…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι γνωστό επίσης ότι δεν επιμένει στη ρήτρα των 900.000 ευρώ για τον 30χρονο Ισπανό. Το συμβόλαιο του ικανότατου επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο Γιώργος Χριστοβασίλης γνωρίζει ότι μπορεί να τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ευρώ. Γι’ αυτό φέρεται να έχει πέσει κάτω ακόμα κι από τις 700.000 ευρώ. Ο Κόντε, παράλληλα, ζητάει περίπου 400.000-500.000 ευρώ ετησίως. Μισό εκατ. δύσκολα του δίνει ο Παναθηναϊκός, αλλά δύσκολα θα χαλάσει η δουλειά με τον παίκτη.

Το θέμα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και τι ποσό θα πάρει μπροστά. Οι Ηπειρώτες θέλουν ένα σημαντικό ποσό μπροστά. Επιδίωξή τους, όπως διαρρέει, είναι να πάρουν με την ολοκλήρωση της μεταγραφής έστω τα μισά. Εδώ, λοιπόν, είναι το πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει ένα πολύ μικρό ποσό τώρα και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Ο ΠΑΣ δεν το δέχεται κι εδώ… κολλάει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Έχει δοθεί η συνδρομή του και ο Νταμπίζας ελπίζει έως το Σάββατο να έχει ενημέρωση για τις προθέσεις του Ταϊλανδού. Διότι οι μέρες περνούν και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει παίκτες που αποτελούν προτεραιότητα και ξαφνικά υπό την πίεση του χρόνου να στραφεί σε δεύτερες λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ