ΑΕΚ : Ωρα… Πόνσε με ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ : Ωρα… Πόνσε με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Εζεκίελ Πόνσε αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο το βράδυ.

Αποκτήθηκε στις 19 Ιουλίου ο Εζεκίελ Πόνσε και άργησε να μπει στην ΑΕΚ για να είναι έτοιμος για τα πρώτα ματς με την Σέλτικ στο 100%. Στην Γλασκώβη ο 21χρονος μπήκε αλλαγή στο 77’, στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ έμεινε σε όλο το ματς στον πάγκο, ενώ στην Ουγγαρία με τη Βίντι μπήκε στο 86’ αντί του Λιβάγια. Δεν έχει προλάβει να δείξει πολλά μέχρι σήμερα.

Πάντως, ο Πόνσε αύριο το βράδυ (21:30) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League, αναμένεται για πρώτη φορά φέτος να είναι στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Και μάλιστα στην θέση του, ως σέντερ φορ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον ήθελε εξ’ αρχής, τον περίμενε και τελικά το σήριαλ με τον δανεισμό του από την Ρόμα είχε αίσιο τέλος. Τώρα περιμένει τα αγωνιστικά οφέλη.

Ο νεαρός Αργεντίνος φορ, όλα δείχνουν ότι, θα είναι στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στους Γιαννιώτες, με τον Λιβάγια πιθανότατα να κινείται ελεύθερα δίπλα του (προς ξεκούραση ο Κλωναρίδης μετά από τρία σερί ματς βασικός).

Στα άκρα της επίθεσης ελλείψει λύσεων θα αγωνιστούν ο Μπακασέτας δεξιά και ο Μάνταλος αριστερά με στόχο ο αρχηγός να πάρει χρόνο… στα πόδια του και να «λυθεί» περισσότερο.

Στα χαφ ο Σιμόες μοιάζει σίγουρος ως αμυντικός χαφ, με έναν εκ των Αλεφ ή Γαλανόπουλου στο πλάι. Και ο Βραζιλιάνος μέσος δείχνει να έχει το σαφές προβάδισμα έναντι του νεαρού Ελληνα.

Η άμυνα θα πάρει… φρεσκάρισμα μπροστά από τον Μπάρκα. Ο Οικονόμου είναι τιμωρημένος και ο Τσόσιτς θα πάρει την θέση του δίπλα στον στον Λαμπρόπουλο (κάτι που φέρνει τον Σβάρνα πιθανότατα στον πάγκο), ενώ στα άκρα οι Γκάλο και Λόπες έχουν περισσότερες πιθανότητες έναντι των Μπακάκη και Χουλτ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ