Καμπετσής : «Θα τιμήσω την ομάδα όπως δεν είχα κάνει στο παρελθόν»

Καμπετσής : «Θα τιμήσω την ομάδα όπως δεν είχα κάνει στο παρελθόν»

Ο Αργύρης Καμπετσής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, απολογήθηκε για παλιότερα σχόλιά του στα social media, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η παρουσίαση των νέων παικτών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί είναι σε εξέλιξη με τον Αργύρη Καμπετσή να βρίσκεται στο επίκεντρο κυρίως λόγω του ντόρου που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του εξαιτίας παλιότερων σχολίων του κατά του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος δε δίστασε να απολογηθεί γι’ αυτή του τη συμπεριφορά διαβεβαιώνοντας όμως ότι θα τιμήσει την ομάδα και το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα. Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Και πριν κλείσω θα ήθελα να μιλήσω για τον ντόρο που έχει γίνει στα social media. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα τιμήσω το συμβόλαιό μου και την ομάδα που θα αγωνιστώ. Μαζί και τους αντιπάλους μου όπως δεν είχα κάνει στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ