Κρέσπο: «Σημαντική νίκη, όλα για όλα με την Μπενφίκα!»

Κρέσπο: «Σημαντική νίκη, όλα για όλα με την Μπενφίκα!»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τόνισε ότι η νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα ήταν σημαντική και θα τα δώσουν όλα στο ματς με την Μπενφίκα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ήταν και πάλι μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πλέον ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στο ματς με την Μπενφίκα για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά μιλώντας στη Nova είπε τα εξής:

Για τη δυσκολία που αντιμετώπισαν και τη σημασία της νίκης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης: «Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι μια καλή περίοδος αλλά και δύσκολη γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια. Το καταφέραμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου: «Δε νομίζω ότι σκεφτόμασταν το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα σε αυτήν την περίοδο, ειδικά στο Champions League που το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Χρειάζεται χρόνος για να επανέλθουμε. Όσοι αγωνιστήκαμε και την Τρίτη και σήμερα, ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα θα ανακάμψουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και αν κάνουν πιο σημαντική τη νίκη: «Έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ και ο καθένας, είναι χρήσιμος για την ομάδα. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Και σήμερα, μας βοήθησαν πολύ και θεωρώ ότι μέσα στη σεζόν, όλοι θα βοηθούν για να μπορούμε να κερδίζουμε».

Για τις δικές του εμφανίσεις σε συνδυασμό με τη γέννηση του παιδιού του: «Πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Μπενφίκα, είναι λογικό να έχουν περισσότερη δράση οι αμυντικοί. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι, να μην είμαι εγώ ο πολυτιμότερος, γιατί αν είναι πάλι πολυτιμότερος αμυντικός ίσως να μην είναι καλό για την ομάδα».

Για τις σκέψεις του για τη ρεβάνς της Τετάρτης: «Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο. Ίσως είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ