Απόλλωνας – Λάρισα 0-1

Απόλλωνας – Λάρισα 0-1

Η θεσσαλική ομάδα πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Απόλλωνα με 1-0. Ο Ντέλετιτς πέτυχε στο 30' το γκολ που χάρισε στην Λάρισα τους τρεις βαθμούς.

Η Λάρισα έκανε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, καθώς η θεσσαλική ομάδα πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα με 1-0. Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε ο Ντέλετιτς στο τριακοστό λεπτό, με πολύ ωραίο σουτ.

Η Λάρισα είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Η θεσσαλική ομάδα βρήκε τρόπους για να κυκλοφορήσει την μπάλα και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν καλές συνεργασίες, είχαν τον Πίτι σε πολύ καλή κατάσταση και τους Μόρσι, Κούνιτς πολύ κινητικούς.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας είχε ν’ αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα σε ότι αφορά την δημιουργία και δεν είναι τυχαίο πως η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε μόλις μια καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά με κεφαλιά του Ναδάλες.

Γκολάρα του Ντέλετιτς

Όπως προαναφέραμε, η Λάρισα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί με πολύ ωραίο γκολ του Ντέλετιτς στο τριακοστό λεπτό της αναμέτρησης. Η αμυντική τριάδα που επέλεξε ο Ισμαέλ είχε πολλά «θέματα» και η Λάρισα φρόντισε να το εκμεταλλευτεί, δημιουργώντας ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την Λάρισα να δείχνει μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Η θεσσαλική ομάδα θέλησε να διαφυλάξει το προβάδισμα της με το γκολ του Ντέλετιτς και τα κατάφερε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο Απόλλωνας προβλημάτισε με την απόδοση του και το σίγουρο είναι πως η Λάρισα πήρε δίκαια τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το «κλειδί»: Η Λάρισα κατάφερε να προηγηθεί κι αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο το γκολ του Ντέλετιτς και πήραν μια σημαντική νίκη.

Το 10άρι: Ο Ντέλετιτς πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Γιατί κόουτς: Η εικόνα του Απόλλωνα ήταν πού κακή και δεν χωρά αμφιβολία πως ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας καλείται να βρει απαντήσεις.

Στον πάγκο: Ο Απόλλωνας δεν είχε δημιουργία στο παιχνίδι του. Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Απόλλωνας – Λάρισα 0-1

Γκολ: 30′ Ντέλετιτς.

Κίτρινες κάρτες: 45′ Χιλάλ, 89′ Κονέ -11′ Φατιόν, 11′ Ντέλετιτς, 45′ Κούνιτς, 86′ Γκόλιας.

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58’ Πέδρο), Κονέ, Τομάς (68’ Οριουέλα), Έιλερς (58’ Τριάδης), Χιλάλ.

Λάρισα: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίντι (46’ Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29’ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιροσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (68’ Καρανίκας).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ