Ουάρντα: «Όμιλοι Champions League για να αλλάξουμε επίπεδο»

Ουάρντα: «Όμιλοι Champions League για να αλλάξουμε επίπεδο»

Ο Αμρ Ουάρντα ψηφίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε MVP του ματς στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Μετά το παιχνίδι παρέλαβε το σχετικό βραβείο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με την Μπενφίκα που ακολουθεί.

Αρχικά τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Σκόραρα με την Μπενφίκα, αλλά βοήθησε όλη η ομάδα. Δεν παίζω μόνος μου. Προσπαθούμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μία ομαδική δουλειά όλο αυτό. Ώρα να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπενφίκα με στόχο να περάσουμε στους ομίλους του Champions League».

Για την οπισθοχώρηση του ΠΑΟΚ στο τέλος: «Κρατήσαμε την μπάλα για 80 λεπτά, δεν ήταν κάτι τραγικό στο τέλος, για περίπου 10 λεπτά… Το σημαντικό τώρα είναι ο αγώνας της Τετάρτης με την Μπενφίκα. Είχαμε ταξίδια ανά τρεις μέρες και είναι λογικό να είμαστε κουρασμένοι. Προσπαθούμε όμως για το καλύτερο δυνατό».

Ακόμη πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος εδώ, στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη είναι σαν την πατρίδα μου. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω και να κάνω χαρούμενος όσους με βοήθησαν.

Αν περάσουμε στους ομίλους του Champions League, αλλάζουμε επίπεδο κόντρα σε ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Πριν το ματς το μυαλό μας ήταν μόνο στον Αστέρα. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε μόνο τη Μπενφίκα.

Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, είναι ιστορική στιγμή για το κλαμπ και για εμάς να παίξουμε με την ελίτ. Οι οπαδοί θα είναι εκπληκτικοί στην Τούμπα, αλλά θέλει προσοχή γιατί στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο. Φυσικά είναι τιμή για μένα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο να είμαι στο Champions League, την κορυφαία διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ