Λιβάγια: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση στο ματς με τη Βίντι»

Λιβάγια: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση στο ματς με τη Βίντι»

Ο Κροάτης μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Βίντι για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, καθώς δημιούργησε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Ενωσης. Ο Κροάτης επιθετικός οδήγησε την Ενωση στη νίκη και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Λιβάγια τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και πήραν αυτό που ήθελαν από το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ματς με τη Βίντι που ακολουθεί για τα πλέι οφ του Champions League, επισημαίνοντας ότι αν η ΑΕΚ είναι σοβαρή δεν θα κινδυνέψει απέναντι από τους Ούγγρους.  «Θα παίξουμε σίγουρα με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση», ανέφερε για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και μπήκαμε δυνατά, ξέραμε ότι είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου και ότι θα είναι πιο δύσκολο φέτος το πρωτάθλημα, καθώς και οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί».

Για το αν του αρέσει περισσότερο να σκοράρει ή να μοιράζει ασίστ: «Μου αρέσει το ίδιο και να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Το θέμα μας είναι να νικάμε και αυτό να γίνεται μέσα από ομαδική προσπάθεια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Βίντι: «Θα παίξουμε σίγουρα με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να είμαστε σίγουροι, σοβαροί και δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε ούτε στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ